Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.

IMPORTANT!

În cazul unui refuz la îmbarcare sau în cazul în care zborul dumneavoastră este anulat sau are o întârzere de cel puţin 2 ore, solicitaţi la ghişeul de înregistrare sau la poarta de îmbarcare textul în care sunt precizate drepturile dumneavoastră, în special cu privire la compensaţie şi asistenţă.

Aeroporturile au început să implementeze conceptul de "Silent Airport". Vă rugăm să acordaţi o atenţie deosebită şi permanentă informaţiilor afişate pe panourile destinate acestor scopuri.

mai multe

Stimaţi pasageri,

Alegeţi serviciul de online check-in şi veţi economisi timp la aeroport, putând totodată să vă alegeţi locul preferat în avion.

Serviciul este disponibil gratuit tuturor pasagerilor care se află în posesia unui bilet electronic valid, pe unul din zborurile operate de avioanele companiei TAROM sau pe cele realizate în cooperare cu liniile aeriene partenere - AIR FRANCE, KLM şi AIR EUROPA şi operate cu aeronavele acestora.

Excepţii - Formalităţile de check-in pentru următoarele categorii de pasageri se pot efectua numai la aeroport:

1. minorii neînsoţiţi;

2. pasagerii însoţiţi de animale de companie (transportate în cabină sau în cală);

3. pasagerii cu cerinţe speciale (pasageri care călătoresc cu un bagaj în care sunt transportate arme sportive şi/sau de vânătoare, muniţie; pasageri care au plătit un loc suplimentar in avion etc.)

Atenţie!

În vederea îmbunătăţirii serviciilor de check-in online, TAROM se află în curs de modificare a sistemului actual, ceea ce poate cauza inconveniente. Ne cerem scuze şi vă recomandăm să completaţi formularul de aici, pentru asistenţă.

Online check-in

Online check-in

ONLINE CHECK-IN - DETALII AICI:


NOU: Acum disponibil anularea inregistrarii online pentru pasagerii rezervati individual.

Atenţie! Puteţi să vă înregistraţi online cu maximum 30 de ore şi minimum 1 oră înainte de ora de plecare a zborului.

 • Pentru check-in online, pe cursele operate de TAROM de la Bruxelles, cu 24 ore inainte de plecare zborului click aici

 • Pentru check-in online, pe cursele operate de TAROM de la Paris, Strasbourg click aici

  Pentru check-in online, pe cursele operate de TAROM de la Amsterdam click aici

 • Pentru check-in online, pe cursele TAROM operate de Alitalia de la Otopeni, Roma click aici;

 • Pentru check-in online,pe cursele TAROM operate de Air France de la Otopeni, Paris, click aici

 • Pentru check-in online, pe cursele TAROM operate de KLM de la Otopeni, Amsterdam, click aici

ÎN ATENŢIA DUMNEAVOASTRĂ

 • În cazul unui refuz la îmbarcare sau în cazul în care zborul dumneavoastră este anulat sau are o întârzere de cel puţin 2 ore, solicitaţi la ghişeul de înregistrare sau la poarta de îmbarcare textul în care sunt precizate drepturile dumneavoastră, în special cu privire la compensaţie şi asistenţă.
 • În cazul schimbării neprevăzute a aeronavei, locurile obţinute prin înregistrarea online se pot modifica. Ne cerem scuze pentru incovenienţe şi vom depune diligenţele pentru acomodarea dumneavoastră în cele mai bune condiţii.
 • NOU: Începând cu 30 octombrie 2016 greutatea bagajului de cală maximă admisă este de 23kg la înregistrarea pe zbor, pe cursele operate de TAROM fie la ghişeul de check-in sau la kiosk-ul din aeroport, pe telefonul mobil şi online.

 • Check-in-ul online pentru cursele TAROM cu plecare din Bruxelles este disponibil din nou. Vă rugăm să faceţi formalităţile cu până la 2.30h înainte de zbor.


DE CE check-in online?


 • Economisiţi timp la aeroport
 • Puteţi efectua formalităţile de check-in într-un mediu confortabil acasă sau de la birou
 • Puteţi alege locul preferat din avion

CÂND se pot efectua formalităţile de check-in online?

Acest serviciu este disponibil astfel:

 • Ora de deschidere: cu 30 ore înainte de ora standard de decolare
 • Ora de închidere: cu 1 ora înainte de ora standard de decolare

Orice persoană care se află în posesia unui bilet electronic* valid pe unul din zborurile eligibile** ale Companiei TAROM.

mai multe

Serviciul de check-in online este disponibil pentru zborurile operate de Compania TAROM şi/sau în colaborare cu partenerii săi AIR FRANCE (AF), KLM (KL), AIR EUROPA (UX), ALITALIA(AZ) (zboruri care au codul companiei RO) de la:

mai multe

Urmaţi paşii conform descrierii de mai jos:

 • Identificare
 • Check-in
 • Schimbaţi locul
 • Imprimaţi cartea de îmbarcare

mai multe

Dacă aţi întâmpinat probleme la efectuarea formalităţilor de check-in online, vă rugăm să completaţi formularul de mai jos şi vă vom asista.

Vă mulţumim.

TAROM

mai multe

Aboneaza-te la newsletter.