Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.

City Break Budapesta

Datorita faptului ca Budapesta ofera o multitudine de obiective turistice si istorice, orasul poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Europa si din lume. Cele mai importante obiective turistice din Budapesta sunt Dealul Castelului Buda, cu numeroase palate, biserici si monumente, multe dintre acestea fiind incluse pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Este de asemenea, a treia cea mai populara destinatie pentru turismul de lux din weekend, iar baile termale Gellert Spa sunt recunoscute ca facand parte din topul mondial.

Valabilitate: 01.11.2016-28.10.2017

2 nopti cazare cu mic dejun si transport cu avionul

 

Tarife in EURO / persoana de la :

DBL

SGL

HOTEL UNIO 3*

168

210

HOTEL SILVER  3*

147

175

HOTEL AQUINCUM 5*

238

313

HOTEL MERCURE BUDA 4*

201

261

HOTEL HILTON CITY 5*

244

300

 LA CERERE POT FI OFERITE SI ALTE HOTELURI.  

Tariful pachet exprimat in Euro include: 2 nopti cazare cu mic dejun; transport TAROM pe ruta Bucuresti-destinatie-Bucuresti. Tariful pachet nu include: taxe de aeroport, taxa de oras, transferuri, asigurarea medicala.

Tarifele sunt minime si depind de sezonalitatea hotelurilor, de eventualele cresteri ale costurilor de operare, precum si de evenimente locale, cum ar fi: targuri, sarbatori, simpozioane, conferinte, etc.

Sejurul de minim 2 nopti de cazare poate fi extins pentru un numar mai mare de nopti, iar tariful se modifica corespunzator numarului de nopti.                  

  • gallery_item
Aboneaza-te la newsletter.