Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.

Alegeți Cardul BT Flying Blue Classic pentru cumpărăturile dumneavoastră de zi cu zi pentru a acumula Mile Premiu, prelungind, în același timp, perioada de valabilitate a acestora.

mai multe

Alegeți Cardul BT Flying Blue Premium pentru cumpărăturile dumneavoastră de zi cu zi pentru a acumula și mai multe Mile Premiu, prelungind, în același timp, perioada de valabilitate a acestora.

mai multe

Card BT Flying Blue
Acumulați Mile Premiu mult mai rapid pentru cumpărăturile dumneavoastră de zi cu zi cu ajutorul
Cardului BT Flying Blue emis de Banca Transilvania. În plus, perioada de valabilitate a Milelor Premiu va fi prelungită automat la utilizarea cardului pentru efectuarea de cumpărături cel puțin o dată pe lună.

Alegeți Cardul de Credit care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Cardul este disponibil în două variante:Cardul BT Flying Blue Classic

La efectuarea de tranzacții cu Cardul BT Flying Blue Classic veți acumula 1 Milă Premiu la fiecare 4 lei cheltuiți. Atunci când achiziționați un produs AIR FRANCE, KLM sau TAROM sau atunci când utilizați cardul dumneavoastră în afara României, veți acumula 1,5 Mile la fiecare 4 lei cheltuiți. Dobânda anuală efectivă (DAE) pentru Cardul Classic este de 27,51%, ceea ce înseamnă că suma totală rambursată pentru un credit de 10.000 lei pe o perioadă de 5 ani este de 22.275 lei.

Descoperiţi toate beneficiile


Cardul BT Flying Blue Premium

La efectuarea de tranzacții cu Cardul BT Flying Blue Premium veți acumula 1,5 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiți. Atunci când achiziționați un produs AIR FRANCE, KLM sau TAROM, veți acumula 2 Mile la fiecare 4 lei cheltuiți și 2,5 Mile la fiecare 4 lei cheltuiți atunci când utilizați cardul dumneavoastră în afara României. Dobânda anuală efectivă (DAE) pentru Cardul Premium este de 29,63%, ceea ce înseamnă că suma totală rambursată pentru un credit de 10.000 lei pe o perioadă de 5 ani este de 23.125 lei.

Descoperiţi toate beneficiile

Alegeţi cardul de credit care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră :

mai multe

Aboneaza-te la newsletter.