Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 

Ofertă Timişoara

Ofertă specială pe destinaţia Timişoara

TAROM lansează incepand cu luna Martie 2017 oferta specială între București şi Timișoara.

Pentru călătorii București - Timișoara/Timișoara - București prețul biletului este de 20 EUR* (toate taxele incluse), iar pentru călătoriile dus-întors prețul unui bilet este de 40 EUR* (toate taxele incluse).

*oferta este supusă unor termene și condiții; locuri limitate si este valabila numai pentru zborurile RO601, RO602, RO605, RO609, RO608, RO610; rezervarea, plata şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp.

De asemenea se mentine tariful de la 40 EUR* pentru un bilet dus cu toate taxele incluse către/dinspre Timisoara, respectiv de la 79 EUR* pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse. Tariful este limitat la calatorie si vanzare si este supus unor termene si conditii.

Pentru toate călătoriile efectuate cu TAROM, atât intern, cât și internațional, beneficiați de servicii gratuite precum:

  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Detalii aici.
  • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.

Rezervari

X

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.