Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.

Servicii gratuite

Servicii gratuite

Compania TAROM oferă următoarele servicii incluse:

  • rezervarea locului dorit în aeronavă, care se face contactând orice Agenţie TAROM, Call-Center-ul TAROM, în cuprinsul rezervării online, la înregistrarea online pentru zbor (check-in online) sau la aeroportul de plecare din ziua călătoriei;
  • un bagaj de cală de maximum 23 kg per pasager (în funcţie de destinaţie poate fi de 30 de kg per pasager);
  • o masă gratuită pe toate zborurile, meniul fiind diferit în funcţie de destinaţie şi de durata zborului. Puteti opta pentru meniuri speciale IATA precum: meniu vegetarian, meniu lacto-vegetarian, meniu vegetarian crud, meniu constând doar în fructe, meniu de post, meniu fără sare şi meniu care respectă rigorile regimului alimentar al persoanelor care au diabet, meniuri pentru bebelusi, copii si alte tipuri de meniuri din lista meniurilor speciale IATA. Alegerea meniurilor speciale IATA se poate face în timpul rezervării online, contactând orice Agenţie TAROM, Call-Center-ul, la înregistrarea online pentru zbor (check-in online), dar cu minimum 24 de ore înainte de zbor.
  • check-in gratuit, fie online, fie la aeroportul de plecare în ziua călătoriei (la ghişeele de check-in sau la kiosk).
Aboneaza-te la newsletter.