Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Tel Aviv

Compania TAROM anunță lansarea unei reduceri tarifare pe destinația TEL AVIV.

Oferta constă în aplicarea unei reduceri de 15%* la tarifele pe rute între București și Tel Aviv.

Reducerea se aplică pentru călătorii efectuate în perioadele: 01 - 30 iunie şi 01 noiembrie - 15 decembrie (dată de începere călătorie).

Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe www.tarom.ro și varianta mobilă m.tarom.ro, cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

*reducerea nu se aplică claselor de rezervare "S" și "E" și nu se cumulează cu alte oferte.

Tel Aviv este, după Ierusalim, cel mai mare oraş din Israel. Este situat la 58 km distanţă de Ierusalim, pe coasta Mediteranei, într-o regiune cu dune de nisip, unde soarele străluceşte 300 de zile pe an. Tel Aviv este cel mai modern oraş din Israel, puternic influenţat de civilizaţia Europeană contemporană. Este un oraș cu un ritm de viață alert și cu numeroase locuri de agrement. Aici se află sediile principale ale băncilor și ziarelor israeliene, de asemenea jumătate din marile companii și locurile de muncă ale unui sfert din populația activă a Israelului.

Vă invităm să vizitaţi acest superb oraş şi să vă bucuraţi de toate minunăţiile sale, achiziţionând chiar acum biletele de avion!

  • Bucureşti -Tel Aviv de la 184 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif
  • 9 frecvenţe săptămânale
  • Iaşi -Tel Aviv de la 153 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif
  • 2 frecvenţe săptămânale
  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business)+10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
  • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.


*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

Informatii utile

  • Cum ajung de la aeroport in oras;
  • Distanţa de la aeroport: 17 km.

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.