Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Suceava

TAROM operează zboruri pe ruta Bucureşti (Aeroport Internaţional Henri Coanda) - Suceava (Aeroport Stefan cel Mare), în perioada 12 noiembrie 2015 - 29 februarie 2016.

Suceava - 7 frecvenţe - frecvenţe zilnice

Orarul de zbor în ore locale:

Luni şi joi

RO 803 12:20 Suceava - 13:30 Bucureşti

RO 804 13:55 Bucureşti -15:10 Suceava

Suceava este reşedinţa şi totodată cel mai mare oraş al judeţului Suceava, situat în zona Bucovina. Municipiul Suceava se numără printre cele mai vechi şi mai importante aşezări ale ţării. Timp de două veacuri a fost reşedinţă principală a statului Moldova, iar între 1775-1918 a fost un oraş din Imperiul Austriac (pământurile coroanei Regatul Galiţiei şi Lodomeriei şi Ducatul Bucovinei).

Ţinutul Sucevei înseamnă istorie eroică, tradiţii şi obiceiuri de certă originalitate, monumente şi meşteşuguri de o rară ingeniozitate, ctitorii voievodale renascentiste ce atestă, de peste cinci veacuri, vocaţia noastră europeană.

Aici s-au ridicat primele trei capitale ale Moldovei: Baia, Siret si Suceava, cetatile Scheia şi Cetatea de Scaun a Sucevei, o durabilă şi impresionant de bogată salbă de ctitorii şi necropole voievodale şi boiereşti: Putna, Voroneţ, Moldoviţa, Suceviţa, Humor, Dragomirna, Arbore, monumente şi centre de artă şi cultură cu inestimabile valori ale patrimoniului naţional şi universal, comparabile cu creaţiile renascentiste italiene sau din Europa Occidentală.

Informatii Utile

  • Cum ajung de la aeroport in oras;
  • Distanţa de la aeroport: 12 km.

CALL CENTER

  • 021.204.64.64
  • 021.303.44.00
  • 021.303.44.44

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.