Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Stockholm

Tarife Economy de la 145 Euro* și Business de la 475 Euro*

*dus-întors, cu toate taxele incluse

Stockholm-ul este capitala și cel mai mare oraș din Suedia. Fiind capitala Suediei, Stockholm este sediul Guvernului și al Parlamentului; este de asemenea orașul de reședință al șefului statului, Regele Carol al XVI-lea Gustaf.

Stockholm, capitala Suediei, nu este numai cel mai mare oraş din peninsula Scandinava, ci este de asemenea un oraş încântător, cu străduţe şi pieţe vechi de secole răspândite într-un arhipeleag de 14 insule. Oraşul se află la confluenţa Lacului Malaren cu Marea Baltică iar clădirile, palatele, muzeele şi mai toate locurile din Stockholm par să povestească necontenit cei 700 de ani de istorie a oraşului. Orașul este deservit de aeroportul Stockholm-Arlanda, situat între Stockholm și Uppsala.

  • Bucureşti - Stockholm de la 145 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
  • 3 frecvenţe săptămânale

În sezonul de vară 2017 Compania TAROM operează pe ruta Bucureşti - Stockholm - Bucureşti, trei curse pe săptămână, cu plecări din Bucureşti în zilele de luni, miercuri şi vineri şi retur de la Stockholm marţi, joi şi sâmbătă.

Programul de operare exprimat în ore locale este:

  • RO339 Bucureşti 21.10 - Stockholm 23.00
  • RO340 Stockholm 00.05 - Bucureşti 03.50
  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) +10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
  • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.

*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

Informatii utile

  • Cum ajung de la aeroport in oras
  • Distanţa de la aeroport: 37 km.

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.