Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Sofia

Sofia este capitala Bulgariei şi cel mai mare oraş al ţării, centrul economic şi social. Aflat în continuă dezvoltare, acesta atrage numeroşi tineri, fiind şi centrul universitar cel mai prestigios, cu o universitate Sf. Clement din Ohrid, foarte veche.

La Sofia se pot vizita numeroase monumente de arhitectură precum Catedrala Alexander Nevsky, cea mai mare din Peninsula Balcanică şi construită pentru a celebra victoria în Războiul de Independenţă; Teatrul Naţional Ivan Vazov, Palatul Justiţiei, biserica Sf. Gheorghe, cea mai veche din oraş, Galeria Rafaela, care expune numeroase icoane ortodoxe bulgare. Oraşul mai este cunoscut şi pentru biserica Boyana, care a fost declarată sit cultural Unesco.
Sofia dispune şi de numeroase parcuri, iar adesea turiştii aleg excursiile în împrejurimi, pe muntele Vitosha, un loc excelent pentru relaxare. În plus, este un oraş cu o viaţă de noapte spectaculoasă, dispunând de numeroase cluburi de noapte, baruri, puburi, cazinouri, mehane (taverne bulgăreşti tradiţionale) şi restaurant, găzduind şi numeroase concerte în aer liber.
Indiferent dacă Sofia este pentru dvs. o destinaţie turistică sau în interes de serviciu, vă invităm să vă rezervaţi acum biletele de avion pentru o experienţă de neuitat.

  • Bucureşti - Sofia de la 115 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
  • 13 frecvenţe - frecvenţe zilnice, mai puţin sambăta
  • Transport gratuit a bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) + 10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
  • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.


*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.