Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Satu Mare

Situat la doar 20 de minute de la granița cu Ungaria, Satu Mare este poarta de acces în Maramureş pentru călătorii care vin din Europa Centrală și de Vest.

Dovezile arheologice arată așezări din zonă datând din epoca de piatră și epoca bronzului; există, de asemenea, dovada că geto-dacii au continuat să locuiască în această regiune după cucerirea romană din 105-106 d.Hr.

Oraşul a fost menţionat pentru prima dată în 1181 drept Castrum Zotmar, o cetate fortificată de la care orașul își trage numele. Orașul vechi, care se întinde de la nord de râul Someș, conține unele dintre cele mai importante atracții din oraș. Din păcate, în timpul conducerii lui Ceaușescu, o mare parte a cartierului istoric a fost distrus. Bulevardul Traian conduce direct la centrală Piața Libertății. În jurul pieței, veți găsi mai multe biserici, muzee și hoteluri.

TAROM vă invită să călătoriţi la cele mai mici preţuri din Satu Mare către:

  • Bucureşti -6 frecvenţe zilnice, mai puţin sambătă

Informatii Utile

  • Cum ajung de la aeroport in oras
  • Distanţa de la aeroport: 9 km.

CALL CENTER

  • 021.204.64.64
  • 021.303.44.00
  • 021.303.44.44

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.