Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Roma

Nou: Gratuit transportul în clasa Economic a unei piese de bagaj cu greutate de 30kg - facilitatea se aplică numai pentru călătorii pe ruta directă între Iaşi şi Roma (se aplică începând cu data de 1 ianuarie 2016)

Nu fără temei se spune că toate drumurile duc la Roma.

Vă invităm să vizitaţi "Cetatea Eternă", aşa cum este supranumită Roma, acest adevărat muzeu în aer liber, unde veţi putea vizita vestigii precum: Colosseum-ul, Columna lui Traian (înaltă de 37 m), Fontana di Trevi, basilica Santa Maria Maggiore şi, nu în ultimul rând, Piaţa San Pietro şi Biserica de la Vatican cu celebra "Pieta" a lui Michelangello.

O enclavă a Romei este și statul Vatican, un teritoriu suveran al Sfântului Scaun situat într-un cartier roman. Este cel mai mic stat din lume, și capitala singurei religii care are reprezentație în Națiunile Unite. Toate acestea sunt acum mai aproape decât credeaţi, cu oferta TAROM la biletele de avion.

 • Bucureşti - Roma de la 147 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
 • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) + 10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
 • Iaşi - Roma de la 139 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
 • 7 frecvenţe săptămânale (4 frecvenţe săptămânale Bucureşti, 3 frecvenţe săptămânale Iaşi)
 • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg + 10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
 • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
 • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.

*Oferta se supune unor termene şi condiţii. Locuri limitate la acest tarif

Informatii utile

 • Cum ajung de la aeroport in oras;
 • Distanţa de la aeroport: 36 km.

CALL CENTER

 • 021.204.64.64
 • 021.303.44.00
 • 021.303.44.44

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.