Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Praga

Capitala Cehiei, Praga, denumită şi "Oraşul magic", "Oraşul de aur", sau"Oraşul celor 1000 de turle" este aşezată de-o parte şi de alta a râului Vltava.

Praga este una din cele mai frumoase capitale din Europa, având un amestec arhitectural interesant de stiluri precum cel gotic, baroc, renascentist, arta modernă şi ultramodernă.

Simbolul oraşului este podul de piatră de pe Vltava, denumit şi Podul Carol care datează încă din anul 1357. Hrad-ul este cel mai mare castel medieval din Europa, fiind pe lista Patrimoniului UNESCO, dar şi în Cartea Recordurilor. Castelul, care este înconjurat de grădini şi parcuri, şi datează din anul 880, având mai multe clădiri, muzee, dar şi trei curţi interioare, este reşedinţa preşedintelui ceh.

Din anul 1992, Centrul Istoric al oraşului Praga a fost inclus pe lista UNESCO. Praga te întâmpină cu multe locuri încărcate de istorie, cultură şi religie: Catedrala Sf. Vitus, Capela Sf Cruci, Biserica Sf Nicolae, Palatul Lobkowicz, Vechiul Palat Regal, Primaria şi Ceasul Astronomic, dar şi cu locuri moderne precum: Casa care dansează, Muzeul Jucăriilor, Grădina Zoologica Praga şi Sea World.

  • 5 frecvenţe săptămânale Bucureşti - Praga
  • Bucureşti - Praga de la 165 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) + 10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
  • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.

*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

Informatii utile

  • Cum ajung de la aeroport in oras
  • Distanţa de la aeroport: 20 km.

CALL CENTER

  • 021.204.64.64
  • 021.303.44.00
  • 021.303.44.44

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.