Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Paris

Parisul este un oraş fascinant, plin de atracţii turistice şi de istorie, muzeele pariziene găzduind unele dintre cele mai importante capodopere din întreaga lume. Monumentele şi obiectivele turistice din capitala Franţei sunt cunoscute în toată lumea.

Turnul Eiffel, Place de la Concorde, celebrul bulevard Champs-Élysées şi malurile Senei, cu vânzătorii ambulanţi de cărţi şi podurile sale istorice; L'Île de la Cité, cu celebra catedrală Notre Dame, Muzeul Luvru, Arcul de Triumf din Place de L'Étoile care comemorează victoriile Franţei, Domul Invalizilor, unde se află mormântul lui Napoleon, Panteonul şi multe monumente intrate în patrimoniul UNESCO, fac din acest oraş o atracţie care merită vizitată.

Sunt prea multe de spus despre Paris, trebuie să vezi chiar tu, aşa că ia-ţi chiar acum biletele de avion!

  • Bucureşti - Paris de la 174 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achizitionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
  • 34 frecvenţe săptămânale (din care 14 frecvenţe săptămânale operate de TAROM şi 20 frecvenţe săptămânale operate de AIRFRANCE)
  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) + 10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
  • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.


*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.