Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Oradea

Compania TAROM operează în orarul de iarnă 2016 / 2017, 13 frecvenţe zilnice, mai puţin sambăta (nu se efectuează operare cu înnoptare de sambătă spre duminică)

Oradea, mai demult Oradea Mare este reşedinţa şi cel mai mare municipiu al judeţului Bihor, situat în vestul României, pe râul Crişul Repede, în imediata apropiere a graniţei cu Ungaria.

Una dintre cele mai importante atracţii ale acestui oraş transilvan o constituie arhitectura centrului urbei, reprezentată de diferite stiluri: baroc, clasic, eclectic, secession.Cea mai densă concentrare a acestora se află, evident, în centrul istoric al oraşului.

În Piaţa Unirii se află nu mai puţin de trei biserici, din care una greco-catolică, "Sfântul Nicolae", una ortodoxă, Biserica cu Lună, iar una este romano-catolică, purtând hramul Sfântului Ladislau. Două biserici din Oradea deţin recorduri europene, fiind cele mai mari după categoriile de care aparţin: Biserica "Emanuel", cea mai mare biserică baptistă şi Bazilica Romano-Catolică din Complexul Baroc (cea mai mare biserică în stil baroc).

La doar câţiva kilometri de Oradea se găsesc renumitele staţiuni balneare Felix şi 1 Mai.

Informatii Utile

  • Cum ajung de la aeroport in oras;
  • Distanţa de la aeroport: 6 km.

CALL CENTER

  • 021.204.64.64
  • 021.303.44.00
  • 021.303.44.44

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.