Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Nisa

Nisa nu este doar o destinaţie turistică, ci de-a dreptul o escală în "ţara bunului gust şi a vacanţei perfecte" unde, odată ajunşi, ne dorim ca timpul să stea în loc. Cu o arhitectură frumoasă, muzee, cafenele, pieţe mari şi, nu în ultimul rând, plaja, Nisa este oraşul francez ce concurează cu Paris în toate.

Fiecare turist care ajunge în aceste locuri este fascinat de îmbinarea perfectă între versanţii muntoşi pe care sunt amplasate clădiri splendide şi multitudinea de mici porturi unde staţionează iahturile, bărcile pescarilor şi navele de croazieră.

Un sejur la Nisa este întodeauna unul de vis. Poţi începe cu o plimbare pe renumita Promenade des Anglais, vestita arteră de-a lungul plajei din centrul Nisei.

Dacă eşti de părere că aceasta este destinaţia potrivită pentru vacanţa ta, ce-ar fi să îţi achiziţionezi chiar acum biletele de avion?

  • Bucureşti - Nisa de la 155 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
  • 2 frecvenţe săptămânale
  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) + 10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
  • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.


*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.