Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Munchen

Munchen este capitala landului Bavaria din Germania și al treilea oraș ca mărime din Germania, după Berlin și Hamburg. Oraşul bavarez Munchen, centrul Germaniei sudice, este unul dintre destinaţiile turistice favorite la nivel naţional, oferind o combinaţie unică de fler şi farmec tradiţional.

Munchen are numeroase mari muzee, comori de artă, industrii de înaltă tehnologie şi bijuterii ale arhitecturii gotice şi baroce. Este, de asemenea, poarta către Alpii Bavarezi, atrăgând amatorii de sporturi de iarnă!

O destinaţie turistică ce nu trebuie ratată, Munchen este acum mai aproape cu oferta de bilete de avion de la TAROM.

  • Bucureşti - Munchen de la 89 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
  • Sibiu - Munchen de la 119 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
  • 20 frecvenţe săptămânale (Bucureşti 12 frecvente, via Sibiu 6 frecvente, Iaşi 2 frecvente)
  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) + 10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
  • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.


*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

Informatii utile

  • Cum ajung de la aeroport in oras;
  • Distanţa de la aeroport: 37 km.

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.