Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Madrid

Bucureşti - Madrid

4 noi frecvenţe pe săptămână

Madrid, capitala Spaniei, este un oraş plin de viaţă pe toată durata anului. Indiferent de momentul când te decizi să-l vizitezi, vei putea profita de splendida arhitectură a oraşului, de muzeele bogate în colecţii şi de pieţele animate sau, de ce nu, participa la celebrele lupte cu tauri.

Începând cu 5 iunie 2017, Compania TAROM iţi pune la dispoziţie 4 noi frecvenţe pe săptămână, operate seara, după următorul calendar:

 • Bucureşti - Madrid - Bucureşti - RO417/418, zile de operare: Luni/Marţi, Miercuri/Joi, Vineri/Sâmbătă şi Duminică/Luni.

Din 12 iunie, la tarife începând cu 147 Euro*

Lasă-te purtat de fascinaţia zborului şi profită de zborurile operate de TAROM pe Iaşi- Madrid, la tarife începând cu 147 Euro*

Din 12 iunie 2017, Compania TAROM reia cursele pe Iaşi - Madrid, operate cu 2 frecvenţe pe săptămână, după următorul program:

În zilele de luni:

 • Iaşi - Madrid 19:55 - 22:55
 • Madrid - Iaşi 23:59 - 04:55 (+1)

În zilele de sâmbătă:

 • Iaşi - Madrid 19:25 - 22:20
 • Madrid - Iaşi 23:10 - 04:05 (+1)

*tarife dus-întors, cu toate taxele incluse la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.

Schimbare Terminal - Aeroportul Madrid

Începând cu data de 30 octombrie 2016, Compania TAROM va opera zborurile sale de la Madrid din Terminalul 1 (T1), Aeroportul Adolfo Suarez Madrid-Barajas.

Construit pe ruinele unui fort maur numit Magerit, Madrid nu este doar capitala Spaniei, ci şi capitala provinciei şi a comunităţii autonome Madrid. Aşezat în centrul peninsulei Iberice, pe platoul Castilian, la o altitudine de mai mult de 650 metri, Madridul este cea mai înaltă capitală a Europei.

Este un oraş cosmopolit care oferă o combinaţie incitantă între cele mai moderne infrastructuri şi moştenirea culturală a secole întregi de istorie; Gran Via, cea mai cunoscută stradă comercială a fost construită ca o punte de legatură între est şi vest, la începutul secolului XX. Palatul Regal, Plaza Mayor şi Parcul Retiro vă aşteaptă să le fiţi oaspeţi!

Cumpără acum bilete de avion spre Madrid pentru a te bucura de o vacanţă de vis!

 • Bucureşti - Madrid de la 178 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achizitionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
 • 7 frecvenţe săptămânale
 • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) + 10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
 • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
 • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.


*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

Informatii utile

 • Cum ajung de la aeroport in oras;
 • Distanţa de la aeroport: 13 km.

CALL CENTER

 • 021.204.64.64
 • 021.303.44.00
 • 021.303.44.44

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.