Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Larnaca

În sezonul de vară 2015, Compania TAROM operează pe ruta Bucureşti - Larnaca - Bucureşti patru curse pe săptămână, cu plecări din Bucureşti în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică şi cu retur de la Larnaca în zilele de luni, marţi, joi şi sâmbătă.

Programul de operare exprimat în ore locale este:

 • OTP 21:55 - LCA 00:10
 • LCA 03:15 - OTP 05:35 (joi)
 • LCA 03:40 - OTP 06:00 (luni, marţi şi sâmbătă)

În perioada 29 martie 2015 - 29 octombrie 2016, Compania TAROM oferă pasagerilor care călătoresc pe această rută o facilitate de transport a bagajelor de cală în următoarele condiţii:

 • Pentru pasagerii care călătoresc în clasa "business" se oferă 3 piese cu greutate de 30 Kg fiecare (piesele vor fi cântărite individual, în cazul în care o piesă va avea o greutate mai mare decât limita menţionată se vor aplica reglementările referitoare la excedentul de bagaj, chiar dacă totalul celor trei piese nu depăşeşte limita maximă oferită);
 • Pentru pasagerii care călătoresc în clasa "economic" se oferă 1 piesă cu greutate de maxim 30 Kg;
 • Aceasta facilitate este oferita pasagerilor care calatoresc în perioada 29 martie 2015 - 29 octombrie 2016 (data începerii calatoriei) pe ruta directa: Bucuresti - Larnaca - Bucuresti sau România (Bucuresti si destinatii interne operate de TAROM cu aeronavele Boeing si Airbus) si Larnaca Larnaca - Bucuresti- Larnaca n sau via Bucuresti, între Cipru si Romania (Bucuresti si destinatii interne operate de TAROM cu aeronavele Boeing si Airbus);
 • Dimensiunile bagajelor vor fi cele standard TAROM, respectiv suma maximă admisă a dimensiunilor fiecărei piese (înălţime + lungime + lăţime) să fie de maxim 158 cm.

Larnaca este unul dintre cele mai vechi oraşe din Europa, un loc în care tradiţia se îmbină cu modernitatea, având, astfel, câte ceva de oferit oricărui turist.

Se spune că Larnaca este cea mai potrivită destinaţie pentru a înţelege de ce Ciprul este una dintre cele mai atrăgătoare destinaţii turistice din spaţiul mediteraneean. Plajele cu nisipuri aurii, apa mării, nenumăraţii palmieri ametiţor de înalţi, numărul impresionant de cluburi, baruri, restaurante şi localuri care împânzesc ţărmul, vremea plăcută, totul se îmbină într-o experienţă de neuitat pe care o puteţi încerca cât mai curând, achiziţionându-vă acum biletele de avion.

 • Bucureşti - Larnaca de la 83 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
 • 4 frecvenţe săptămânale
 • Transportul gratuit al unui bagaj de cală cu greutate maximă de 30 kg în loc de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) + 10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
 • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
 • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.


*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

Informatii utile

 • Cum ajung de la aeroport in oras;
 • Distanţa de la aeroport: 8 km.

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.