Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Budapesta

Budapesta este un oraş ce abundă în obiective turistice şi locuri frumoase care fac din capitala Ungariei o destinaţie de vacanţă ideală. Cele mai importante obiective turistice din Budapesta sunt Dealul Castelului Buda, cu numeroase palate, biserici şi monumente, multe dintre acestea fiind incluse pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Este de asemenea, a treia cea mai populară destinaţie pentru turismul de lux din weekend, iar băile termale Gellert Spa sunt recunoscute ca făcând parte din topul mondial al băilor termale.


Fie că vă doriţi să petreceţi un weekend în Budapesta, fie că vă gândiţi la un sejur mai lung, puteţi să vă bucuraţi de oferta TAROM pentru bilete de avion spre capitala Ungariei.

  • Bucureşti - Budapesta de la 182 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
  • 16 frecvenţe săptămânale
  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) +10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
  • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.


*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

Informatii Utile

  • Cum ajung de la aeroport in oras
  • Distanţa de la aeroport: 16 km

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.