Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Beirut

În sezonul de vară 2017 Compania TAROM operează pe ruta Bucureşti - Beirut - Bucureşti trei curse pe săptămână, cu plecări din Bucureşti în zilele de miercuri, vineri şi duminică şi cu retur de la Beirut în aceleaşi zile.

Suplimentar, în perioada iulie - septembrie 2017 se vor introduce două curse care vor opera cu plecare de la Bucureşti în zilele de luni şi marţi.

Programul de operare exprimat în ore locale este:

 • OTP 00:50 - BEY 03:05
 • BEY 03:50 - OTP 06:15

În perioada 26 martie -27 octombrie 2017, Compania TAROM oferă pasagerilor care călătoresc pe această rută o facilitate de transport a bagajelor de cală în următoarele condiţii:

 • Pentru pasagerii care călătoresc în clasa "business" se oferă 3 piese cu greutate de 30 Kg fiecare (piesele vor fi cântărite individual, în cazul în care o piesă va avea o greutate mai mare decât limita menţionată se vor aplica reglementările referitoare la excedentul de bagaj, chiar dacă totalul celor trei piese nu depăşeşte limita maximă oferită);
 • Pentru pasagerii care călătoresc în clasa "economic" se oferă 1 piesă cu greutate de maxim 30 Kg;
 • Aceasta facilitate este oferita pasagerilor care calatoresc în perioada 26 martie -27 octombrie 2017 (data începerii calatoriei) pe ruta directa: Bucuresti - Beirut - Bucuresti sau România (Bucuresti si destinatii interne operate de TAROM cu aeronavele Boeing si Airbus) si Beirut Beirut - Bucuresti- Beirut sau via Bucuresti, între Liban si Romania (Bucuresti si destinatii interne operate de TAROM cu aeronavele Boeing si Airbus);
 • Dimensiunile bagajelor vor fi cele standard TAROM, respectiv suma maximă admisă a dimensiunilor fiecărei piese (înălţime + lungime + lăţime) să fie de maxim 158 cm.

Profitaţi acum de bilete de avion la tarife avantajoase pentru destinaţia Beirut.

Beirut - orașul este amplasat pe așezări vechi de peste 5000 ani. În prezent, orașul Beirut își menține rolul de un centru comercial și cultural, ce are un impact deosebit asupra regiunii Orienului Mijlociu. Marile atracţii ale oraşului sunt Muzeul Universităţii Americane, Muzeul Sursock, Pigeons Rocks, Muzeul Naţional, iar cea mai populară zonă, se numeşte "Raouche", cu numeroase restaurante, ce au diferite specialităţi atât locale cât şi tradiţionale.

Este o destinaţie de vacanţă inedită şi deosebită, unde puteţi ajunge foarte uşor cumpărând biletele de avion puse la dispoziţie de TAROM.

 • Bucureşti - Beirut de la 240 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
 • 3 frecvenţe săptămânale
 • Transportul gratuit al unui bagaj de cală cu greutate maximă de 30 kg în loc de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) +10 kg bagaj de mână. Facilitatea este valabilă în sezonul de vară 2017. Detalii aici.
 • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
 • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.


*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

Informatii utile

 • Cum ajung de la aeroport in oras
 • Distanţa de la aeroport: 8 km

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.