Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Atena

Construit pe ruine antice, oraşul Atena este cunoscut atât ca leagănul clasic al civilizaţiei europene, cât şi ca oraş modern, plin de viaţă.

Stânca sacră a Atenei găzduieşte templele considerate drept cele mai importante monumente ale lumii, deoarece au influenţat arhitectura modială de-a lungul timpului.

Aceste adevărate opere de artă au fost construite la sfârşitul secolului 5 î.Hr., când în timpul domniei lui Pericle, Atena antică cunoştea apogeul. Templele sunt decorate cu sculpturi deosebite ale zeilor şi au fost construite în cinstea Atenei, zeiţa patroană a oraşului.

  • 7 frecvenţe săptămânale
  • Bucureşti - Atena de la 120 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) +10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
  • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.

*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

Informatii Utile

  • Cum ajung la aeroport
  • Distanţa de la aeroport: 35 km.

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.