Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Amman

În perioada 29 martie 2017 - 27 octombrie 2017, Compania TAROM oferă pasagerilor care călătoresc pe această rută o facilitate de transport a bagajelor de cală în următoarele condiţii:

 • Pentru pasagerii care călătoresc în clasa "business" se oferă 3 piese cu greutate de 30 Kg fiecare (piesele vor fi cântărite individual, în cazul în care o piesă va avea o greutate mai mare decât limita menţionată se vor aplica reglementările referitoare la excedentul de bagaj, chiar dacă totalul celor trei piese nu depăşeşte limita maximă oferită);
 • Pentru pasagerii care călătoresc în clasa "economic" se oferă 1 piesă cu greutate de maxim 30 Kg;
 • Această facilitate este oferită pasagerilor care călătoresc în perioada 29 martie 2017 - 27 octombrie 2017(data începerii calatoriei) pe ruta directă: Bucureşti - Amman - Bucureşti sau România (Bucureşti şi destinaţii interne operate de TAROM cu aeronavele Boeing şi Airbus) şi Amman Amman - Bucureşti- Amman sau via Bucureşti între Iordania şi România (Bucureşti şi destinaţii interne operate de TAROM cu aeronavele Boeing şi Airbus);
 • Dimensiunile bagajelor vor fi cele standard TAROM, respectiv suma maximă admisă a dimensiunilor fiecărei piese (înălţime + lungime + lăţime) să fie de maxim 158 cm.

În sezonul de vară 2017 Compania TAROM operează pe ruta Bucureşti-Amman-Bucureşti trei curse pe săptămână, cu plecări din Bucureşti în zilele de marţi, joi şi sâmbătă şi cu retur de la Amman în zilele de miercuri, vineri şi duminică. In perioada 02JUL-01OCT TAROM opereaza si a 4-a frecventa in ziua de luni.

Programul de operare exprimat în ore locale este:

 • OTP 00:30 - AMM 03:10
 • AMM 03:55 - OTP 06:40

Amman, capitala Iordaniei este un oraş modern, în ciuda vechimii sale.

Construit pe şapte dealuri, ca şi alte oraşe vestite, este unul dintre cele mai curate şi mai frumoase oraşe din lumea arabă. Este împânzit de situri istorice, unele datând din timpuri romane, precum amfiteatrul roman din centrul oraşului, iar altele din apogeul civilizaţiei islamice.

Cumpără-ţi acum bilete de avion spre Amman şi vizitează oraşul în care vechiul şi noul se contopesc.

 • Bucureşti - Amman de la 245 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
 • 2 frecvente
 • Transportul gratuit al unui bagaj de cală cu greutate maximă de 30 kg în loc de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) +10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
 • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
 • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.


*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.