Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.
 
 

Bilete de avion pentru Alicante

Una dintre cele mai vechi aşezări umane de pe coasta spaniolă a Mării Mediterane, Alicante este capitala provinciei Alicante, a comunităţii autonome Valencia, situată în sud-estul Spaniei. Important centru comercial de-a lungul istoriei sale, graţie portului la Mediterana, oraşul poartă încă amprenta marilor civilizaţii care l-au marcat: greacă, cartagineză, romană, maură. Cosmopolit şi surprinzător, Alicante nu este doar o destinaţie turistică, ci şi sediul unei importante comunităţi româneşti.

Din 19 iunie, Alicante şi plajele sale însorite sunt mai aproape de tine ca oricând!

  • Bucureşti - Alicante de la 148 Euro*, pentru un bilet dus - întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif.
  • 3 frecvenţe săptămânale: Luni/Marţi, Miercuri/Joi, Sâmbătă/Duminică.
  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
  • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.

*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

Informatii utile

  • Cum ajung de la aeroport in oras
  • Distanţa de la aeroport: 11 km

CALL CENTER

  • 021.204.64.64
  • 021.303.44.00
  • 021.303.44.44

CUMPĂRĂ BILET

Regretam, insa motorul de rezervari prin Internet nu poate identifica si procesa tipul de asistenta pe care dumneavoastra il solicitati inainte si/sau in timpul zborului.

Pentru a rezerva un loc si a formula o cerere de asistenta pentru pasager cu dizabilitati, va rugam sa ne contactati prin telefon sau la cea mai apropiata agentie TAROM cu minimum 48 de ore inainte de calatorie.

Mai multe informatii despre procedurile de asistenta

Detaliile tuturor agentiilor TAROM se gasesc la adresa:
http://www.tarom.ro/agentii-externe si/sau http://www.tarom.ro/agentii-interne

Numai contactandu-ne direct ne putem asigura ca solicitarea dumneavoastra este inregistrata si tratata cu cea mai mare atentie.

Adauga pasager

Sterge

Sterge

Sterge

 
 

Alegeti metoda de plata: aceasta nu poate fi modificata mai tarziu, in timpul procesului de rezervare.

Aboneaza-te la newsletter.